1. Sohbet

Eski Chat Sohbet Siteleri İsimleri

'Chat ve Sohbet' forumunda garfield tarafından 15 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

  1. garfield

    garfield Admin Admin

    Katılım:
    15 Aralık 2016
    Mesaj:
    279
    Alınan Beğeniler:
    41
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Erkek
    Türkiye'ye Chat Sohbet sitelerinin ilk gelmesinin ardından, en fazla popüler olup binlerce kullanıcıya eğlenceli vakit geçirme aracılığı sağlayan eski chat sitelerini hatırlayalım.. Chat dünyasının en parlak dönemlerinde bu kadar fazla sohbet sitesinin olmadığını biliyoruz. Peki o dönemlerde hangi chat siteleri aracılığı ile kullanıcılar aynı ortamlarda buluşuyordu. Kısaca eski sohbet odalarından biraz bahsedelim.

    Haber, Spor, Gündem, Teknoloji, Moda, Sağlık gibi kategorilerde daha önceden hizmet veren ünlü şirketlerde chat programlarının geldiği dönemlerde, sohbet odaları açan web siteleriydi. Zaten belli bir kullanıcı potansiyeline sahip olan bu şirketlerin chatsohbet siteleri daha fazla rehabet görmüştü. Bu sitelerden bağzıları şunlardı ;
    * mynet.com sohbet chat siteleri.

    * e-kolay.net chat sohbet odaları.

    * superonline.net sohbet chat adresleri.

    Bunların dışında ise o dönemlerde kurulan fakat yeni olmasına rağmen tutulup eğlenceli, keyifli sohbet hizmetleri aktaran diğer siteleride ekleyelim.

    zurna.net chat siteleri , sohbet.net sohbet odaları, kelebek.org chat sayfaları, mircturk.com sohbet chat siteleri, ayna.org sohbet adresleri, hossohbet.com chat sohbet odaları o dönemin en kaliteli sohbet yayını yapan elit siteleriydi. Bu sitelerin eski kullanıcılarının buluştuğu saklibahce sohbet chat adreslerinde tekrar eğlenceli günlerimizi hatırlıyoruz..
     

Bu Sayfayı Paylaş