1. Sohbet

Animasyon filmleriyle ilgili güncel bir haber

'Teknoloji Dünyası' forumunda Hakan Kaynar tarafından 10 Ekim 2017 tarihinde açılan konu

  1. Hakan Kaynar

    Hakan Kaynar Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    9
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar, oyun haberleri için son gelişmeleri takip ederken bir habere rastladım.
    Bin bir zahmetle ve özveriyle yaratılan animasyon filmleri bildiğiniz gibi çok değerli. Kâr amacı gütmeyen bir organizasyon olan The Animation Show of Shows, animasyon kısa filmlerin restorasyonuna, korunmasına ve tanıtımına odaklanmış. Bence bu son derece önemli. Bu kuruluş, her yıl dünyanın dört bir yanından sanatçıların ürettiği en iyi kısa animasyonları bularak, bir araya getiriyor. Bu yıl 19’uncusu derlenecek olan yapımların dünyanın dört bir yanındaki sinema salonlarında oynamasıysa başlatılan kitlesel fonlama kampanyasına bağlı.
    The Animation Show of Shows’un geçtiğimiz yıl yaptığı ve hâlâ ABD’deki seçilen sinema salonlarında oynatılan 18. derlemesinde Akademi Ödülü adayı kısa film ve VR deneyimi PEARL, Patrick Osborne ile Google imzalı Spotlight Stories ve Pixar’ın Oscar ödüllü animasyonu Piper gibi yapımlar yer alıyor. Yani son derece önemli bir şey bu.
    Şimdi fark ettim de dünyada neler oluyor. Halk olarak çok gerisindeyiz. Doğru düzgün ne dizi haberleri ne de oyun haberleri okuyoruz. Hep çevirilerden faydalanıyoruz ve böyle fonlamalar hiç bizde olmuyor ne yazık ki!
     

Bu Sayfayı Paylaş