1. Sohbet

İmkansız Aşkın İnsancıl Açıklaması...

'Aşk ve Sevgi' forumunda x-_-x tarafından 12 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

  1. x-_-x

    x-_-x Üye Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2017
    Mesaj:
    38
    Alınan Beğeniler:
    40
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Kadın
    Neden bazen hiç olmayak aşkın peşinden koşarız…

    Sahip olamayacagımız seyler bize daha degerli gelir onu elde etmek isteriz o uzaklastıkça koşmak yakalamak isteriz kaçan kovalanır sözü buraya çuk diye oturabilir :) Zoru severiz zor gelen hersey bizi ona iter onu başarınca kendimize güvenimiz artar o olmasa yenilgiye düşeceğimizi düşünürüz başarı onunla sağlanacakmış gibidir her ne kadar zor olup başaramasakta… Bir diğer sebepte özgüven eksikliqi kişinin kendine özgüveni olmaması o kişiyi hak etmediğini onun yanına yakışmadıgını onunla birlikte ancak uzaktan hayal kurabiliceginin bir düşüncesi olabilir bu yüzden insanlar karşı tarafa açılmaya cesaret edemezler tabi bunların yanı sıra Baglanmaktan korkuyorda olabilirsiniz birinden çok hoşlanıyor olsanız bile onunla birlikte olma fikri size korkutucu gelebilir ilişkiyi nasıl yürütecegini bilmemek onu yeterince tanıyamamak onu inciltip kırabilme düşünceside bizi karşı taraftan uzaklastırabilir ve son olarak umutsuz bir aşka tutulmus olabilirsiniz umutsuz bir aşkı yaşamak sizi mutlu ediyor olabilir onu uzaktan sevmek daha hoş gelebilir yogun duygularla zor bir hayatı yaşamak sizin seçiminizdir hoşlandığı kişiyle ask yasamak yerine uzaktan ona olan aşkını kendı yaşamak yani aşka aşık olmak gibi bir şey :) hatta olayların üzerinde bir kontrolun olmadığını bilmek kişinin tedirginliğini azaltan bir biçimde olabilir… Her ne kadar zor olsada hepimiz hayatımızda imkansız olur olmaz kişilere tutulabiliyoruz bunlarda hayatın bir parçası…
     
    YaRen bunu beğendi.
  2. YaRen

    YaRen Admin Site Yetkilisi Admin

    Katılım:
    19 Aralık 2016
    Mesaj:
    184
    Alınan Beğeniler:
    111
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Kadın
    Şehir:
    Ankara
    Bazen imkansizda olsa yasamak ister insan onunla gecirecek 1 saat bile onun tüm hayallerini kapsar . Korkmadan üzerine yürür olmayacagini bile bile herseyi göze almiscasina en deliside asla senin olmayacagini bildigin halde ona baglanmaktir . Ask tir iste yahu istemek yeterlidir . :) Harika bir paylasim tsk ederim . Bana yine yeniden imkansizlarimi hatirlatti ..
     
    x-_-x bunu beğendi.
  3. yeSim

    yeSim Admin Admin

    Katılım:
    16 Aralık 2016
    Mesaj:
    104
    Alınan Beğeniler:
    40
    Ödül Puanları:
    28
    Cinsiyet:
    Kadın
    Aşk.. İmkansızlık karşındakinin sana nasıl yaklaştını düşünmeden körü körüne sevmek. Serkan Kayanın bir şarkısında söledigi gibi aşk ne demek bilen var mı ? aşk körü körüne hastalıklı sevmek aslında.. Kendini ondan geri planda bırakmak. Öyle içten öyle derin sevmek ki aşk kendinden verdigin tavizleri konumunu hiç bişeyi umursamazsın.. körü körüne bglanmak sadakattır aşk. Karşındakinin ne hiissettini düşünmeden önemsemeden sadece sevmek.. ne denir ki imkansız aşk adı üstünde deger degmez dıye dusunmeden sadece onu yaşamak..
     
    x-_-x ve YaRen bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş