1. Sohbet

Gerçek Ask Unutulmaz ..

'Edebiyat' forumunda YaRen tarafından 11 Ocak 2017 tarihinde açılan konu

  1. YaRen

    YaRen Admin Site Yetkilisi Admin

    Katılım:
    19 Aralık 2016
    Mesaj:
    184
    Alınan Beğeniler:
    111
    Ödül Puanları:
    43
    Cinsiyet:
    Kadın
    Şehir:
    Ankara
    Asla unutamayacagimiz bazi seyler vardir hayatimizda . Oyle bir iz birakmistir ki hayatimiza ne yapsak unutamayacagizdir . Bulundugumuz o anda olmasakta hatta birdaha asla o ani yasayamayacak olsakta , sırılsıklam asik oldugumuz o kisiyle bir hayat kurmayip kendimize yeni hayatlar kursakta , coluk cocuga karismista olsak , yaş kemale ermişte olsa , her gittigimiz yere beraberimizde götürdüğümüz oyle seyler vardir ki asla unutamayacagiz onlari ..
    Ilk dayak yeyisimizi , okuldan ilk kacisimizi , ilk flortumuzu , ilk terk edilisimizi , ilk hayal kirikligimizi , ilk heyecanimizi .. ve binlerce o ilk duygularimizi asla unutamayacagiz . Zaman kanatlanip ucsada kolay degildir bu ilkleri unutmak . Hatirladigimizda bazen efkarlandigimiz bazen de heyecanlandigimiz seylerdir bunlar . Oyle anlar yasamisizdir ki uzun süre etkisinden kurtulamadigimiz . Ve oyle yaralanmis oyle yanmisizdir ki gözlerimizde hala izini tasiriz .
    Ilk asklarimiz gelir aklimiza onun ilk gulumseyisi , utangac konusmasi dün gibi aklimizdadir asla silinmez beynimizden . Gelisine sevindigimiz gibi gidisine aglamisizdir . Belkide sessizce aniden gitmistir hayatimizdan . Sebep bile gostermeden bir baskasina kosmustur . Aska olan inancini ilk kez yitirmissindir o an . Askin insana mutluluk getirdigi gibi hüzün getirdiginide ilk kez anlamissindir . Bu durum seni olgunlastirmistir bile . Bazen civi civiyi soker diye baska sevdalara yönelirsin fakat bunlardada maglubiyeti yasarsin . Bir süre baska seylerle oyalanacaksin belkide kariyer diyeceksin okul diyeceksin . Bir zaman sonra tekrar eksikligini hissetmeye baslayacaksin . Ve bu eksikligin ne oldugunu cok gecmeden anlayacaksin .. Ask istiyorsundur yeniden sevip sevilmek .. Zamanla acida olsa mutlugun acidan gectigini anlayip Ask icin kapilarini sonuna dek acacaksin . Bu senin ilk diz çöküşün ve asktan ilk beklentin degildir evet ancak ilk kez bütün üzuvlarinla Aski isteyeceksin ..
     
    x-_-x bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş