1. Sohbet

Sevgililer Gününde En Özel Planlar

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 17 Ocak 2018 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Sevgililer Günü kapıya dayanmışken çoğu insan bu günü nasıl geçireceğine dair plan yapma telaşı içinde. Herkes kendince planlar yapıp en fazla eğleneceği yolu bulmaya çalışırken bazı seçenekleri sunalım.
    Yalnız Geçirenler;
    İlk maddemiz bu günü yalnız geçirenler için geliyor. Sevgililer Günü’nde yalnız olmak olumsuz bir şey olmak zorunda değil. Bu günü ve geceyi kendi başınıza bir kutlama havasında geçirebilirsiniz. 14 Şubat’ı kendinizi şımartmak için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Güne güzel bir kahvaltıyla başlayabilir, uzun zamandır gitmek istediğiniz bir filme ya da oyuna gidebilirsiniz. Kendi kendinize yapabileceğiniz planlar sınırsızdır, tadını çıkarın.

    Bir demet gül;
    Kulağa klasik gelse de 14 Şubat’ta “Seni seviyorum” demenin en iyi yollarından bir tanesi sevdiğinize vereceğiniz bir demet güldür. Tabi ki tercih ettiğiniz çiçekler gül olmayabilir ama kırmızı güller geleneksek olarak güzelliğin ve aşkın simgesi olarak görüldüğü için risksiz bir seçimdir.

    Sevgililer için değil arkadaşlar için bir gün;
    Sevgililer Günü birbirine aşık çiftlerin kutladığı bir gün olarak görülse de siz bu günü arkadaşlarınızla da kutlayabilirsiniz. 14 Şubat’ı arkadaşlarınızı mutlu edip, sevindireceğiniz bir gün olarak görebilir, isterseniz onlar için tatlı Sevgililer Günü kartları hazırlayabilirsiniz.

    Sanki ilk buluşmanızmış gibi…
    Bu sene 14 Şubat’ı ilişkinizin başlangıcındaki o güzel anlara dönmek için bir fırsat olarak görebilirsiniz. İlk buluşmanızdaki o tatlı heyecanı hatırlamak için sevgilinizle ilk buluşmanızı canlandırabilirsiniz. O günü hatırlamak ikiniz için de eğlenceli olabilir.
    Romantik bir buluşma;
    Bazen en güzel hediye birbirinize ayırdığınız kesintisiz zamandır. Sevgililer Günü’nü özel kılmak için evinizden çıkmak zorunda değilsiniz. Evinizde de romantik bir atmosfer yaratabilirsiniz. Telefonlarınızı kapatıp günü tamamen birbirinize ayırmak ikinizin de birbirinize verebileceği en iyi hediyelerden bir tanesidir.
    Tatlı sevgiliniz için tatlılar;

    Kendiniz bir kutlama kartı hazırlayın;
    Kendi emeklerinizle hazırladığınız bir kutlama kartı eminiz ki sevgilinizin çok hoşuna gidecektir. Ona hazır bir kart almak yerine kendi ilişkinizi daha çok yansıtan bir kart hazırlayabilirsiniz.
    Ne evlilik teklifi mi dediniz?
    Sevgililer Günü’nü romantik ve unutulmaz kılmak istiyorsanız sevgilinize evlenme teklifi etmek için bu günden daha iyi bir seçenek olamaz
     
    Son düzenleme: 2 Mayıs 2018

Bu Sayfayı Paylaş