1. Sohbet

Rüyada Ata Binmek

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 17 Ekim 2017 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu hafta bir kaç kere rüyamda ata bindiğimi gördüm üzerimde de erkek giyim tarzı kıyafetler vardı.Biraz araştırdım, sizce ne anlama geliyor?
    Rüyada ata binmek, kişiyi haysiyetli kılacak şeyler yapacağına, bu sayede toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun daimi olacağına, ehemmiyetli işlerin insanı vaziyetine geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl müracaat edilecek ustalığa ve uzmanlığa ulaşacağına alamet eder. Rüya sahibinin işinde çok iyi noktalara geleceği, kendi makamı olacağı ve o makama gelen kişilerin karşısında ceketini ilikleyecekleri mananına gelir.
    Rüyada Ata Binmenin Psikolojik Yorumu
    Gelecek hedeflerini çok erken yaşlarda belirleyen kişilerin ne olursa olsun emellerinden sapmadıklarını ve aileleri de dahil kimseyi dinlemeden, sadece kendi doğrularıyla hareket ettiklerini işaret eder. Özgürlüğüne aşırı düşkün, bağımlılıktan hoşlanmayan ve ikili ilişkilerde kısıtlamaya gelemeyen insanları da deyim eder.Ayakkabı görmek de aynı anlamlara gelebilir.
    Rüyada Siyah Ata Binmek
    Herkesten saygı görecek olmanın ve çalışılan ortamda itibarı yüksek, makamına yakışır biri haline gelmenin ifadesidir. Siyah ata binen kimse terfi eder veyahut makamı yükselir. Mevki sahibi olmanın, kazancın artmasının ve konfor içinde bir hayata kavuşmanın neticeninde kişinin hatırlı insanlar arasına gireceğini, mevcut sosyal ilişkilerinin de kuvvetleneceğini bildirir. İnsanların hayranlığını uyandıracak çalışmalarda bulunmak ve el atılan her işten en güzel neticeleri alarak kıskançlıklara kapı aralamak anlamına da gelir.
     

Bu Sayfayı Paylaş