1. Sohbet

Oversize Kazak Modası

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Dilan Tahtacı tarafından 15 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

  1. Dilan Tahtacı

    Dilan Tahtacı Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    12
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu sene kış soğuğunu tam olarak yaşamasak olsak da kazak trendlerinde bence bir numaralı olduğumuz bir yıl geçirdik. Hala bazıları bu sene çok soğuk olmadığı için kazakların satmadığını düşünüyor ama inanın bana bu yıl kazak modelleri konusunda çağ atladık. Özellikle kadın modasında balıkçı yaka kazaklar daha popüler bir hale geldi. Bu sezon, vücudu saran kazaklar yerine daha bol kesimli, tunik tarzı uzun kazaklar tercih ediliyor.
    Bunlara oversize deniyor ki bence muhteşem bir trend yakalandı bunlarla. Uzun kesimli, yünlü bir kazağı, skinny jean ve topuklu bot ile kombinleyebilirsiniz. Soğuk ama güneşli havalarda bu tarz bir kombin her zaman kurtarıcınız olacaktır. Deri tayt çeşitleriylke kombinlenen oversize hırka modelleri de sezona damgasını vurdu. Eğer oversize kazaklarla tanışmadıysanız hemen bir tane kapın ve salaşlığın tadını doyasıya yaşayın.
    Erkek kazak modellerinde ise örgülü kazakları yine sık sık gördük. Örgülü modellerin dışında, özellikle yılbaşı konseptine uygun, motif desenli kazakların beylere çok yakıştığı aşikar. Havanın griliğine aldanmadan, renkli motifli sıcacık kazaklarla kışa meydan okuyabilirsiniz. Birbirinden güzel modelleri ile soğuk kış günlerinde kalbinize dokunacak kazak çeşitleriyle hemen tanışmalısınız kızlar benden söylemesi :)
     

Bu Sayfayı Paylaş