1. Sohbet

Kadınlarda Gömlek Modası

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 20 Kasım 2017 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Beyaz gömlek;
    Kadınlar için en kilit parçalardan biri beyaz gömlekler..Birçok parça ile kombinleyebileceğiniz beyaz gömlekler hem şık hem spor bir hava katabiliyor. İş yerinde veya toplantıda tercih edeceğiniz bir beyaz gömleği akşam yemeğe giderken farklı takılarla kombinleyip kullanabilirsiniz..Beyaz gömlek size hem elegan hem sportif bir hava verebilir, seçtiğiniz gömleğin kumaşına ve kesiminin vucut hatlarınıza uygun olması yeterli.
    Denim Gömlekler
    Denim kumaşlar, her sene olduğu gibi bu sezonda vitrinlerde yerini aldı. Denim kumaş çılgınlığı git gide daha da büyüyor. Denim gömlekler yaz kış kullanılabilen gömlek modellerinden. Kadın erkek artık herkes denim gömleklerden vazgeçemiyor.
    Denim gömlekler, diğer bir adıyla kot gömlekleri her sene farklı kombinlerle trendler arasında görmek mümkün.Kot gömlekler şık ve spor görünümün elde edildiği parçalardır. Kot gömlekler, her ürün ile kolaylıkla giyilen rahat modellerdir. Denim gömlek, dar ve bol modelleriyle herkesi etkisi altına alıyor.. Mini, kalem etek, yüksek bel, uzun ve midi eteklerle kombinlenen denim gömlekler kadınların vazgeçemediği kombinler oluyor. Erkekler ise denim pantolonlar üzerine denim gömlek kombinlerini oldukça sevmiş durumda. Yaz aylarında ise denim şortlar üzerine giyilen denim gömlekler tercihleri oluyor.Denim gömleklerde son yollarda çok fazla renk seçenekleri bulunuyor, açık pembelerden farklı mavi tonlara bir çok seçenek var.Kombininzde bu renkleri kullanabilirsiniz.
    Boyfriend Gömlekler
    Oversized modası çığ gibi büyürken boyfriend gömlekler çok tercih ediliyor.Maskülen bir tarzda olan boyfriend gömlekler özellikle erkek gömlek sarar markasında olduğu gibi şık ve trend bir görünüm yaratan erkekler gibi cool görünebilirsiniz. Kadınların şık bir dar pandolon veya rahat kesimli bir pantolonla tercih edecekleri boyfriend gömlekler tarzını şekillendirmek isteyenler için birebir.
     

Bu Sayfayı Paylaş