1. Sohbet

Gezi yazılarını gerçekten gezenler mi yazıyor ?

'Eğlence ve Mizah' forumunda Banu Demirci tarafından 11 Eylül 2017 tarihinde açılan konu

  1. Banu Demirci

    Banu Demirci Üye Üye

    Katılım:
    14 Haziran 2017
    Mesaj:
    19
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    İnternette dönüp duran bir takım yazılarla ilgili ne zamandır aklıma takılan bir soru var. Türkiye'nin ve dünya çapında güzel yerlerin tanıtıldığı, mavinin her tonunun kullanıldığı gezi yazıları ile ilgili içerikleri gerçekten oralara gidenler mi yazıyor yoksa aynı şeyleri yazıp duran bloglardan alıntılayarak mı yazıyorlar? Düşünsenize adam yazmış da yazmış 2 saat Salda Gölü'nü tanıtıyor ama oraya hiç gitmemiş! Sanıyorum ki gezi yazıları ile ilgili bir kaç blog dışında gerçek içerik üreten yok.
    Aynı durum sinema haberleri için de geçerli. Ülkede gerçekten sinemadan anlayıp, bununla ilgili haber yapan var mı derseniz, bence yok. Sadece bir haber sitesi bir şey yazıyor diğer 150 tanesi onun haberini derleyip paylaşıyor. Bu da internet ortamının çöp bilgilerle ve kalitesiz içeriklerle dolmasını sağlıyor.
    Bundan nasıl kurtulunur derseniz bence herkesin işi bilenine bırakması gerekir. Gezilmeyen yerlerin tanıtılması çok absürt bir durum değil mi:) Bence insanları kandırmanın alemi yok:) Bu arada gerçekten gezerek blog içeriği üreten birileri var mı? Kendileriyle tanışmak ve bloglarını takip etmek isterim:)
     

Bu Sayfayı Paylaş