1. Sohbet

Ev Stilinizi Bohemleştirin

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 14 Aralık 2017 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Bohem dekorasyon kısaca, mümkün olan en ucuz parçalarla çok renkli ve sıra dışı bir stil yaratmaktır. Bu dekorasyon stilinde renk paletiniz oldukça zengindir. Maviler, fuşyalar, yeşiller, kırmızılar, kahveler, sarılar… hepsi bir ahenk içinde evinizde yer alabilir. Kontrast renklerin birlikte kullanıldığı, etnik desenlerin ve yöresel motiflerin sıkça tercih edildiği bohem tarzı dekorasyon birden fazla stili bir araya getirebilir. Rahatlıkla söyleyebilirim ki bu tarzın en yakın arkadaşı vintage olacaktır.
    Yatak odasında bohem tarzını estirmek için ilk iş yatağınız olmalıdır. Kat kat, renk renk, bol işlemeli yatak örtüleri ile bohem tarzına yatak odanızda geçiş sağlayabilirsiniz. Elbette yatak örtüsü ile sınırlı kalmalı, duvarlarınızı da boş tutmamalısınız. Odanın dokusunu tamamlayacak kumaş baskı tekniğinde tablolar, gösterişli aydınlatmalar ve antika bir ayna ile yatak odanızda bohem tarzını tamamlayabilirsiniz.Nevresim takımı ile farklı seçenekler deneyerek yatak odanızın havasını değiştirebilirsiniz.
    Evin dekorasyon açısından çok sert kuralları olan ama iyi bir gözlem ile de en keyifli yeri haline dönen banyolarda bohem tarzı birçok farklılık gösteriyor. Renkli fayans seçimleri, ahşap duvarlar, gösterişsiz ve dağınık banyo malzemeleri ile banyonuzda bohem tarzını yaşatabilirsiniz. Burada en çok dikkat isteyen detay, bohem tarzını banyonuza yansıtırken banyonuzu kullanamayacağınız kadar eşya ile doldurmamanız.
    Mutfağınızda bohem tarzı için büyük bir fedakarlık yapmanız lazım. Kapakları olan dolapların kapaklarını mümkün olduğunca azaltmanız ve tezgah üstü dolaplardan vazgeçerek raf sistemine geçmeniz gerek. Tabi mutfağınıza renkli tablolar, renkli objeler ve birkaç kitap da eklemek dekorasyonun tarzını tamamlamak için önemli. Sarar ve benzeri markaların home kısımları artık seçeneklerin fazla olmasıyla evimizde istediğimiz stili yaratmak çok kolay.
     

Bu Sayfayı Paylaş