1. Sohbet

ERKEKLER KADINLARDA NEYİ SEVER 13 ÖZELLİK

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda GitariSt tarafından 2 Mart 2017 tarihinde açılan konu

  1. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Erkekler kadınlarda neyi sever? Sence erkekler ilk neyi görüyor? İnan bana, senin şu kafede kıskanarak baktığın kız onların ilgisini bile çekmiyor. Onlar seninle ilgileniyor! Belki sen farkında bile değilsin ama onlar seni tepeden tırnağa detaylı bir şekilde inceliyorlar. Online bir chat ortamını düşün, erkekler biliyor ki burada konuşmaya ve buluşmaya değer çok az kız var. Erkeklerin ilgisini çeken bazı şeyler çok açıktır, herkes tarafından bilinir ama bazıları ise kapalı kutudur, fark etmek çok zordur. Bunları keşfetmeye hazır mısın? Eğer erkekleri daha iyi anlamak istiyorsan, bu yazı tam sana göre. İşte erkeklerin ilk gözüne çarpan on üç maddelik liste: Erkekler kadınlarda neyi sever?

    ERKEKLER KADINLARDA NEYİ SEVER?
    [​IMG]
    1- HOŞ SAÇLARIN

    Unutma ki erkekler bir kızı gördüklerinde gözleri o kızın yüzüne kilitlenir ve buna göre o kızın hoş bir bayan olup olmadıklarına karar verirler. Ya onlar senin yüzünü değil de arkandan görüyorlarsa… Bazı erkekler sadece bir bayanı arkasından görünce de onun hoş bir bayan olup olmadığına karar verdiklerini söylerler. Nasıl mı? Bayanın saçlarından tabii ki de! Bir bayanın saçları onun kendini ifade etme tarzını ve kendisine ne kadar değer verdiği gösteren bir aksesuar gibidir. Her zaman saçlarına özen göstermeli ve onların ışıldadığına emin olmalısın. Her sabah saçlarını kıvırcık yapacak zamanın olmayabilir ama yine de onları temiz ve bakımlı tutmalısın. Saçların her zaman ipek kadar temiz ve hoş olmalı.

    2- KENDİNE GÜVENEN DURUŞUN
    Eğer bir bayan başını havada ve dik tutuyorsa her zaman kalabalığın içinde bile olsa fark edilir, şu mesajı veriyordur: “Hey sen! Ben kendine güvenen bir kızım, kendimle barışığım ve ilgi çekici olduğumun farkındayım. Ben senin tanışmak isteyeceğin ve hoşlanacağın kadınım.” İşte erkeklerin ilk gözüne çarpan kızlardan biridir. Dik durmayan, kalbur yürüyen birini düşün. Sen hiç böyle biriyle tanınıp vakit öldürmek ister misin? Asla!

    3- YAKIN ÇEVREN
    Şaşırtıcı bir şekilde, kilerle takıldığın boş zamanlarını kimlerle geçirdiğin yani dostların her zaman senin üzerinde büyük etkisi vardır. İngilizlerin çok doğru bir sözü vardır: Bir kuşun tüyleri hep birlikte uçar! Eğer bir erkek bir kızdan hoşlansa bile, o kızın kaba, gürültücü ve mızmız bir çevresi arkadaşları varsa asla o erkek gelip seninle tanışmak istemeyecektir. Tam tersi bir şekilde eğer o kız çok tatlı, çok güzel zaman geçirilecek bir çevreye sahipse, o erkek kesinlikle gelip seninle tanışmak ister ve o kızın erkek arkadaşı olmak ister. Bu erkeklerin en çok dikkatini çeken özelliklerden biridir.

    4- HOŞ DUDAKLAR
    Herkes tarafından bilinir ki öpüşmek insanı rahatlatır ve stresini giderir. Son zamanlarda yapılan araştırmalar göstermiştir ki insan ömürlerini yaklaşık üç saatini sadece öpüşerek geçiriyorlar. Mükemmel! O zaman hiç şüphe yok ki erkeklerin sen de gözlerine çarpan ilk yerlerden biri dudakların! Peki, bu konuda erkekler kadınlarda neyi sever? Dudakların narin ve hoşlar mı? Kırmızı ya da pembe de olabilir? Işıltılı ve öpülesi mi? Kesinlikle bir erkek bu soruların cevabını alana dek bu sorular onun aklını kemirecek. O halde dudaklarının görüntüsüne çok dikkat etmelisin. Enden çıktığın andan itibaren dudakların her zaman ışıltılı ve göze çarpıcı olmalı!

    5- HARİKA DANS KIVRAKLIĞI
    Eğer bir kız dans edebiliyorsa, erkeklere şu mesajı veriyordur: “Vücuduma güvenim sonsuz. Harika zaman nasıl geçirilir biliyorum.” Böylece bı kız kendini çok rahat fark ettirebilir. Onu fark etmemek imkansızdır. Eğer sahneye çıkıyorsan bil ki tüm erkekler seni fark edecek, o sahnede eğlenmene bak, onlar seninle gelip tanışmak için ilk adımı atmak isteyecekler. Fakat sakın yapmacık olma, kibirli davranma. Her zaman içten ol!

    6- YANINDAN AYIRMADIĞIN EŞYALARIN
    İster inan ister inanma, el çantan ve diğer taşıdığın eşyaların senin kişiliğinle ilgili çok fazla mesaj veriyor. İçerisine istediğin kadar makyaj malzemesi ve başka eşyalarını koyabileceğin hoş bir çanta senin bakımlı ve hoş görünen bir bayan olduğunu söyler. Eğer bir bayan ilgi çeken kitaplar taşıyorsa öğrenmeye meraklı farklı konularda bilgi sahibi çekici bir bayandır. Bir kız telefon kapağı olarak çok tatlı ve ilgi çekici bir renk kullanmalıdır. El çantası taşımayan bir bayan unutma ki hiçbir zaman hoş karşılanmadı ve karşılanmayacak da. Yanında küçük bir diş macunu ve deodorant taşıyan biri her şeye hazırım mesajı veriyordur. Evet kızlar, erkekler bunlara çok önem veriyor!

    7- TABİİ Kİ DE GÜLÜŞÜN
    Bunu pek çok kişi bilir. Erkekler kadınlarda neyi sever diye merak edilince ilk akla gelenlerden. Ne kadar bilinen bir klişe olsa, bu sonuna kadar doğru bir şey! Gülüşün senin yapmacı mı yoksa içten mi davrandığını gösterir. Bazı erkekler bunu yanlış değerlendirir. Sen de karşılaşmışsındır, aslında bir kız yapmacıktır, çevresindeki herkesi o yapay gülüşüyle kandırıyordur ve çok hoş bir çocuk da buna kanıp o kızla ilgileniyordur. Bu durumdan her zaman nefret etmişimdir. Bir erkek güzel bir gülüşü çok uzaktan bile fark eder. O yüzden her zaman dişlerinin beyaz ve parlak olduğuna emin ol.

    8- YÜKSEK TOPUKLAR
    Her zaman yüksek topuklu ayakkabı giymek zorunda değilsin ama bil ki eğer uzun bir apartman topuk ayakkabı giyiyorsan o gün bütün gözler sendedir. Yüksek topuklar senin ne kadar çekici ve güçlü bir bayan olduğunu sembolize eder. O güzel ayakkabılarını kullanmaktan korkma! Dediğim gibi her gün giymek zorunda değilsin ama en azından haftada iki gün giymelisin. Doğru zamanın ne zaman geleceğini bilemezsin, en iyisi o mükemmel zamana hazırlıklı olmaktır.

    9- YÜRÜYÜŞ BİÇİMİN
    Nasıl yürüdüğün seninle ilgili çok fazla şey söyler. Pek çok filmden ve romanlardan yürüyüş dersi alan güzel kızları hatırlarsın. Bu kesinlikle doğru ki yürüyüşün kendinle ilgili sırlarını açığa çıkarabilir ve senin algılanışınla ilgili çok büyük söz sahibidir. Yüksek bir erdem, stil sahibi ve büyük bir amacın varmış gibi yürümelisin. Gerçek bir asilzade gibi yürü! Her zaman podyumdaki gibi yürümek zorunda değilsin, fakat şunu unutma ki erkek gibi adımları olan bayanlar kimsenin ilgisini çekmez ve erkeklere itici gelen de işte budur.

    10- SENİN TAVRIN
    Hiç şüphesiz ki bir erkeğin bir bayanda en önem verdiği fiziksel olmayan özellik onun tavrıdır. Bir bayan prensesler kadar hoş ve güzel olabilir fakat çirkin ve kötü bir tavrı varsa erkekler yıldırım hızıyla o kızdan uzaklaşır. Hiçbir erkek bir cadıya bağlı kalmak onunla zaman geçirmek istemez. O zaman tavrını hoş ve sevecen olmasına özen göster, garanti veriyorum ki o zaman erkekler seni fark edecek ve tanışmak isteyecekler. Hepimizin kötü günleri olabilir fakat kötü günlerin seni ele geçirmesine izin verme. Bütün olay belki de bundan ibarettir.

    11- SADECE SANA HAS MODA ANLAYIŞI
    Kıyafetlerin kesinlikle sana has olmalı. Tüm erkekler ilginç ve kendine has giyinen kızlardan hoşlanır. Onlar senin güzel sıkı bir pembe Pantolon, tüylü bir yelek ya da deri bir ceket giymeni isterler.

    12- MÜKEMMEL VÜCUT HATLARIN
    Erkekler kendine güvenen kızlardan hoşlanır. Kıyafetlerinle kendine güvendiğini ispatla. Dar pantolonlar ve ceketler her zaman onların ilgisini çeker. Vücudunu kıyafetlerinle açığa çıkarmaktan korkma!

    13- NARİN VE HOŞ AYAKLAR
    Yüksek topuklar her zaman ilgi çekici oldu ama erkekler senin ayaklarını da görmek isterler. Pedikürünü ihmal etme ve parmakların hoş gözükmeli unutma ki erkeklerin gözü mutlaka senin ayaklarına kayacaktır, özellikle sandalet tarzı ayaklarını açığa çıkaran ayakkabı giyiyorsan. Kimse bakımsız mantarlı ve çatlamış ayak görmekten hoşlanmaz.

    Unutma ki seksi, hoş ve itici; narin, kendine güvenli ve kibirli olmak arasında çok ince bir çizgi var. Çizginin ne tarafında durduğun senin çok özel bir kız mı yoksa kimsenin ilgisini çekmeyen biri mi olacağına karar verecek. Evet, bu yazıyla erkeklerin ilgisini ve dikkatini çeken en önemli 13 maddeyi artık biliyorsun. Bunları aklında tut ve uygulamaya çalış. Lütfen bunlara yorum yap ve düşüncelerini herkesle burada paylaş. Mesela senin erkeklerde ilk gözüne çarpan şey ne? Erkekler kadınlarda neyi sever?
     
    x-_-x bunu beğendi.
  2. AkReP_kRaL

    AkReP_kRaL Üye Üye

    Katılım:
    3 Mart 2017
    Mesaj:
    3
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Erkek
    Dikkat edilecek bir konu:))
     
  3. x-_-x

    x-_-x Üye Üye

    Katılım:
    11 Ocak 2017
    Mesaj:
    38
    Alınan Beğeniler:
    40
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Kadın
    Erkek akLi :)
     
  4. GitariSt

    GitariSt Üye Üye

    Katılım:
    27 Şubat 2017
    Mesaj:
    39
    Alınan Beğeniler:
    10
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Erkek
    Meslek:
    AmeLe (:
    Şehir:
    Mersin
    Web Sitesi:
    Kadın aklı oLacak Deil ya :D
     

Bu Sayfayı Paylaş