1. Sohbet

Erkek Stilinde Aksesuar

'Erkeklere Özel Paylaşımlar' forumunda Pınar Şimşek tarafından 11 Ocak 2018 tarihinde açılan konu

  1. Pınar Şimşek

    Pınar Şimşek Üye Üye

    Katılım:
    18 Eylül 2017
    Mesaj:
    26
    Alınan Beğeniler:
    4
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Modayı yakından takip etmeye çalışanlar erkek kaşkol çeşitlerini kullanarak hayat felsefelerini net bir şekilde ortaya koyabilirler.
    Canlı renklere ve desenlere sahip olan atkılar arasında en çok tercih edilenler arasında; siyah, gri, kahverengi, lacivert ve antrasit tonları sayılabilir. Stilin hareketlenmesini sağlayan ürünler, günlük kombinlerin en can alıcı detayları olarak düşünülebilir. Farklı kalınlık, boy, renk ve desenlerde hazırlanan modeller ideal bir yılbaşı hediyesi olarak da değerlendirilebilir.Erkek kaban modelleri ile kombinlenebilecek bu atkılar size yeni bir stil vadedebilir.

    Doğru Seçilmiş Bir Aksesuarın Kıyafetlere Katacağı Ruh
    Sokak stiline uyum sağlamak isteyen ancak kendi tarzını da net bir şekilde ortaya koymak isteyen erkekler bağlama şekillerini değiştirerek aynı ürünler farklı kullanım alanları yaratabilirler. Boynun iki yanından sarkıtılan modeller ihtiyaç halinde göğüs üzerinde çapraz yapılarak ceketin içine de sokulabilir.

    Aksesuar denildiği zaman akla çok fazla seçenek gelse de erkek aksesuar dendiği zaman hem ürün çeşitliliği hem de kullanım alanları azalır. Klasik görüntünün dışına çıkmak isteyen erkekler ısınma ihtiyaçlarını bu senede moda olan boyunluk modelleriyle karşılayabilirler. İçi kürklü olan çeşitler sadece spor montlarla değil yeleklerle de uyumlu bir şekilde kullanılabilir.
    Erkek aksesuar ürünleri dendiğinde aklıma ilk gelenler atkı, bere olsada özellikle takım elbise ile kulanıln bir çok aksesuar bulunuyor.Şık bir takım elbise aksesuarların gücüyle göz alıcı hale gelebiliyor.
     

Bu Sayfayı Paylaş