1. Sohbet

Deri Tayt Giyebilmek??

'Bayanlara Özel Paylaşımlar' forumunda Bilge Yazmalı tarafından 8 Şubat 2018 tarihinde açılan konu

  1. Bilge Yazmalı

    Bilge Yazmalı Üye Üye

    Katılım:
    19 Eylül 2017
    Mesaj:
    10
    Alınan Beğeniler:
    1
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Kadın
    Deri tayt giyme konusunda moda ikonu olanlar bir yana hepimiz çok tereddüt ediyoruzdur. Yani en azından ben baya tereddüt ediyorum. Nasıl durur taşıyabilir miyim vs. Alırken iki kez düşündüğümüz deri tayt modelleri kadınsılık imajını değiştirerek sokak stiline uyarlama fikrini çok sevdik. Hem iddialı bir o kadar da modernlik kazandıran deri taytları seçerken bedeninize tam uyacak şekilde satın almanız gerekir.
    Gel gelelim kombinlemeye; öncelikle deri kumaşı parlak olduğu için üzerinize seçeceğiniz bluz, kazak, ya da gömleğiniz taytınızı sadeleştirmeye yönelik olabilir. Siyahla uyan renklere baktığımızda gözümüze beyaz, sarı ve toprak tonları ilişiyor. Beyaz oversized bir gömlek, kırmızı çanta veya ayakkabı altına ise deri tayt! Nasıl fikir? Renk uyumunuz sayesinde sokak modasında göz kamaştırailirsiniz. Kırmızıyı bu yıl fazlasıyla kullanmak varken deri kumaşıyla birleştirmek şahane olur. Oversized detaylarınıda bu yıl üzerimizden eksik etmeyeceğiz gibi. Etek modelleri ile de kolayca kombinlenebilen bu oversize kazaklar oldukça kullanışlı.
    Mesela siyah balıkçı yaka bir kazak ve oversized bir ceketle oldukça marjinal gözükebilirsiniz. Toprak tonlarıyla bağdaştırdığımızda ise bence siyahla en iyi şekilde uyum sağlayacak renk taba oluyor. Taba bir kazak ile kombinlediğiniz taytınızı aksesuarlarınızla hareketlendirin. Tam bir kış rengi olan siyahı hareketlendirme işini deri taytlarınıza bırakın.
    Bence deneyelim kızlar ne kaybederiz ki?
     

Bu Sayfayı Paylaş