1. Sohbet

Sistem ve network uzmanlığı nedir?

'Teknoloji Dünyası' forumunda Aslan tarafından 9 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. Aslan

    Aslan Üye Üye

    Katılım:
    23 Ocak 2017
    Mesaj:
    9
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Erkek
    [​IMG]


    Sistem uzmanlığı belli bir süre dâhilinde verilmekte olan eğitimler ile beraber sistem, ağ ve güvenlik alanında bireylerin uzmanlık eğitimi alması durumu olarak nitelendirilmektedir. Verilecek eğitimler ile beraber bireyler etkin bir şekilde sonuçlar elde edebilmekte ve sistem ya da sunucu üzerinde depolama ile sanallaştırma gibi alanlarda başarılı sonuçlar elde edebilmektedir. Ağ ve güvenlik üzerine meydana gelecek olan bu eğitim alt yapısı ile beraber etkin bir şekilde meydana gelecek olan sorunlara çözümler üretmenin mümkün olduğunu görebilirsiniz. bu alanda iyi bir şekilde eğitim alacak olan bireyler sistem uzmanı olarak nitelendirilmekte ve günümüzde teknolojinin baş döndürücü bir şekilde değişiyor olması ile ilgili olarak bulut ya da big data gibi etkenler ön plana çıkmaktadır. Bu sunucu sistemleri üzerinde elde edeceğiniz uzmanlık eğitimler ile beraber bilişim teknolojileri üzerinde bulut bilişim kavramlarının analiz edilmesini sağlayabilecek ve IT Teknolojileri üzerinde faaliyetlerini sürdürmekte olan firmaların bilişim departmanları üzerinde sistem ve ağ güvenliğini sağlayacak bireyler olarak nitelendirilebileceksiniz. Türkiye genelinde bu alanda önemli bir ihtiyaç olduğunu anımsamakta fayda olacaktır.



    Network uzmanlığı nedir?

    Sistem kelimesinin İngilizce karşılığı olarak değerlendirilmekte ve bir ağ uzmanlığı olarak nitelendirilebilmektedir. Network uzmanı olan bireyler mcse eğitimi alacak bireylerden oluşmaktadır. Bu bireyler için internet teknolojileri ile ilgili olarak sektörün önde gelen ve gelişmekte olan değerleri üzerinde önemli bir etkiye sahip olması ile bilinmekte ve bu alanda iyi bir hâkimiyet elde edilmesi ile ön plana çıkıldığı görülmektedir. Network uzmanlığı alanında bireylerin yeterli düzeyde mesleki yetkinlik alması ile beraber hazırlanmış olan bu eğitimlerden en iyi şekilde sonuçlarla ayrılması ileride meydana gelebilecek sorunların kısa bir süre içinde giderilmesinde çok önemli bir etken olarak karşımıza çıkacaktır. Network yönetimi sağlayacak olan bireyler elde edeceği sertifikalar ile beraber dünya genelinde geçerli bir yapıya sahip olması ile bilinmekte olan mesleki yeterlilik sertifikalarından yararlanabilecek ve en uygun sonuçları elde edebilecektir.



    Sistem ve Network uzmanlığı eğitimine kimler katılabilir?

    Bu eğitimden yararlanacak olan bireylerin MTA eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamış olmasına özen gösterilmekte ve literatürü takip edebilecek niteliklere sahiptir düzeyde İngilizce bilgisine sahip olması ve bunun yanı sıra işletim sistemleri ile bilgisayar donanımları ve ağ alt yapısı hakkında bilgi sahibi olması aranmaktadır. Eğer bu sistemler hakkında bilgi sahibi değilse de merak eden ve araştırmacı bir kişiliğe sahip olması önem arz etmekte olan durumlar arasında yer alır.




    Bu Alanda Sertifika Alıp Meslek Sahibi olmak isteyen Arkadaşlara Şuan için önerebileceğim tek firma Bilge Adam ' dır . Yine de Herkezin Kendi Seçimi Başarılar..
     

Bu Sayfayı Paylaş