1. Sohbet

Süper Lig Puan Durumu

'Spor Haberleri' forumunda Peri tarafından 26 Şubat 2017 tarihinde açılan konu

  1. Peri

    Peri Üye Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2017
    Mesaj:
    57
    Alınan Beğeniler:
    16
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Kadın
  2. X

    X Admin Site Yetkilisi Admin

    Katılım:
    5 Mart 2017
    Mesaj:
    7
    Alınan Beğeniler:
    3
    Ödül Puanları:
    3
    Sanırım Bu Sezeon BaşakŞehir Şampiyon Olacak..
     
  3. Peri

    Peri Üye Üye

    Katılım:
    21 Ocak 2017
    Mesaj:
    57
    Alınan Beğeniler:
    16
    Ödül Puanları:
    8
    Cinsiyet:
    Kadın
    27 Mart 2017/Pazartesi
    [​IMG]
     
  4. gozgoz35

    gozgoz35 Üye Üye

    Katılım:
    28 Nisan 2017
    Mesaj:
    4
    Alınan Beğeniler:
    2
    Ödül Puanları:
    3
    Cinsiyet:
    Erkek
    Şehir:
    Izmir
    Basaksehir'in bu sene sampiyon olmasini ben de isterdim ama Besiktas haftalar öncesinden sampiyonlugunu garantiledi ve önümüzdeki senelerde de liderligi birakacak gibi durmuyor. 3 büyükler haricinde sampiyonluga aday olan takimlari her zaman desteklerim. Zamaninda Sivasspor ve Bursaspor'u da desteklemistim. Maalesef bir tek Bursaspor basarabildi bunu seneler icinde.
    Basaksehir belediye kulübüyken nefret ederdim ama devredildikten sonra gayet de direncli bir takim kurdular ve bir cok potansiyelli futbolculari var. Oyuncu kalitesi bakimindan mesela Galatasaray'in net önünde. Volkan Babacan ligin net en iyi kalecisi ki zaten Milli Takima alinarak da bunu kanitliyor. Ayrica Visca, Cengiz ve Irfan Can gibi genc ve kabiliyetli müthis orta sahalari var. Bu 3 futbolcu 3 büyüklerde direkt oynayacak kapasitedeler. Yani bu kaliteyi koruyabilirlerse seneye de bu performansi devam ettirirler. Tesadüfi bir cikis degil yani bu. Suradaki http://www.transfermarkt.com.tr/medipol-başakşehir/startseite/verein/6890 kadroya bakarak da 3 büyüklerle karsilastirildiginda öne cikan daha cok oyuncu da var.
    Ayrica antrenman metodlarindan dolayi midir yoksa genel olarak oyuncu mantalitesinden midir bilmiyorum su anda ligin en az sakatlik veren kulübü http://www.onlinebahissiteleri365.c...turkiye-super-lig-sakat-ve-cezali-listesi.php. Abdullah Avci bu anlamda Milli Takimda da bu iyi antrenman yöntemlerini gösteriyordu. Milli Takimdan sakat dönen futbolcu neredeyse olmuyordu. Halbuki su an her mactan sonra 1-2 futbolcu gidiyor. Seneye Göztepe de insallah Süper Lig'e ciktiginda bir kac sezon icinde biz de bu seviyelere gelebiliriz. Yönetim meselesi sadece.
     

Bu Sayfayı Paylaş