Küsmek nedir bilir misin? Küsmek dürüstlüktür.. Çocukçadır ve ondan dolayı Saf'tır.. En önemlisi ise Yalansızdır.. Küsmek; Seni Seviyorumdur.. Ne...
Hani bir insanı anlatmak istersiniz ya bütün özellikleriyle..bütün güzel özelliklerini bir cümle de toplamak istersiniz.. adı konulsun...
Anne ve babaya göre kızlarının "koca"sı olarak tanımlanan damat, aslen Osmanlı imparatorluğunda oldukça büyük bir oneme sahipti . Tıpkı gelinlerin...
Herbirimizin İçimize sığdıramadığımız hayallerimiz vardır. Oysa ki küçüklüğümüzdür o hayalleri büyüten. Kendi içimizden çıkanı sığdıramayız kendi...
Sevmek istiyorum..sevilmek..hani derlerya herkesin bir ruh ikizi vardır diye..bende bu dünyada ruh ikizimi bulmak istiyorum..zıt karakterler...
Seviyorum seni. Beklentisizce seviyorum. Görmeden, duymadan, bilmeden, dokunmadan, koklamadan seviyorum. Beş duyu organımı kullanmadan sevebilir...
Zayıflık mı? Yoksa hoşgörü mü? İki teriminde birbirine karıştığı, hatta alt üst edildiği bir dönemdeyiz. Kimilerine göre zayıflık , kimilerine...
Dostluk konusunda düşündüğüm zaman, hep şu noktayı göz önünde tutmalı diye düşünürüm: Acaba dostluğu arattıran sebep güçsüzlük veya ihtiyaç mıdır?...
Sana sımsıkı sarılmayı, sarılıp kokunu doyasıya içime çekmeyi özledim. Sonra titreyen bir kedi yavrusu gibi koynuna sokulmayı, üşüyen bedenimi...
Bir hiyar en az 15 cm boyundadir. Hiyarlar bir hafta boyunca sert kalirlar. Bir hiyar "büyüklük önemli degildir" demez. Hiyarlar asla asiri...
Hepimiz, zaman zaman iletişim kurarken yanlış davranışlarda bulunuruz.Ve bunlarin en basinda suclamak gelir ..Eğer birine ''sen her zaman...'' ya...
:) evvett azda olsa bahane gosterebilecegimiz faydalari var bu özel zaafimizin ve ben biraz bunlardan bahsetmek istiyorum.. Cikolatanin kolestrol...
Olsun istersin… Hatta olsun diye yapılması gerekenden daha da fazla üstelersin. Aşktır ; değer verirsin, ödün verirsin, sevgiden de öte saygı...
Küsmek bazı kişilerin kişilik özelliklerindendir. Bilhassa içe dönük ve kaygılı kişiler çabuk alınıp kırgınlıklarını da beden dili ile ifade...
Mutlu olmak için bazen hayata kattığınız küçük dokunuşlar bile yeterli olabilir.Eski arkadaşlarla buluşmak insana huzur verir. Geleceğe güvenle...
Oncelikle tüm kadinlarin bu konuda ilk söyleyeceği sey ideal bir erkek guvenilir olandir ..Eğer güvenilir bir profil oluşturmuyorsanız,...
Bir insan önce kendine güvenmeli ki karşı tarafa da güven verebilsin. Sağlam ve dik duruşunuz sizin hayattaki gidişatınızı etkiler. Kendinizde...
Seni seviyorum, çünkü en güzel zamanlarımın sahibisin sen. Seninle geçirdiğim kısacık anlar bile unutulmaz oluyor. Seni seviyorum, çünkü bir...
Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir.Fakat sevilen içten içe merak eder, duymak ister, bilmek ister, neden sevildiğini.Cevap vermek bazen...
Makyaj hemen hemen her kadının başvurduğu güzellik yöntemlerinden en basiti ve en çok tercih edilenidir.Peki bizim için bu kadar önemli olan...
İsimleri virgül ile ayırın.